تبلیغات
«كشكول نامه» - مطالب آبان 1389
 
«كشكول نامه»
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محمد سوری
نویسندگان
پیوندهای روزانه
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

اداره كل استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداری 26 نمونه سوسیس و كالباس و همبرگر از
مراكز عرضه و فروشگاه ههای زنجیره ای نموده و این نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتی مورد آزمون قرار گرفت.


از بیست نمونه سوسیس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند و فقط سوسیس كوكتل 55 درصد كاله آمل و سوسیس آلمانی 40 درصد پاكدام پارس منطبق بوده است همچنین از شش مورد همبرگر فقط یك مورد مردود بود و مابقی منطبق بودند و لذا تولید هبرگر ظاهراً وضعیت مناسب تری دارند.


موارد مردودی نشان می دهد كه تولیدكنندگان از چربی صفاقی( چربی موجود در دستگاه گوارش و
لابه لای روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسی و ریه ، عروق ، رگ و اعصاب و بافت پیوندی ( پوست رگ و پی و چربی ضایعات گوشتی) یعنی بافت هایی خاص كه عضله نیستند و تولیدكنندگان طبق استاندارد ملی مجاز به استفاده از این بخش از لاشه دام درتولید فرآورده های گوشتی نیستند استفاده شده است.


لذا اداره كل استاندارد از این پس مقرر نموده به طور مداوم این آزمایش خاص را بروی كلیه فرآورده های گوشتی پخته و ناپخته انجام دهند تا طبق وظیفه قانونی خود سلامت و امنیت غذایی مردم در بحث فرآورده های گوشتی محافظت گردد.


اسامی ایشان كه تولید با استفاده از بافت های غیر مجاز داشته اند:

 

1.     كالباس خشك تیكه ای 60 درصد شام شام

2.     كالباس خشك 60 درصد آندره

3.     كالباس خشك 60 درصد مروارید سفید گلبرگ

4.     كالباس خشك دانماركی 620 درصد سولیكو( كاله تهران)

5.     كالباس خشك 60 درصد آركا

6.     كالباس خشك مارتادلا 50 درصد آرشاك ( كیلا)

7.     كالباس خشك 60 درصد صنوبر

8.     كالباس لیوز 55 درصد دارا ( راجی)

9.     سوسیس آلمانی 40 درصد شوكا طعام

10.                        كوكتل گوشت سولیكو 55 درصد كاله تهران

11.                        سوسیس كوكتل 55 درصد شام شام

12.                        سوسیس آلمانی 40 درصد گوشتیران

13.                        كوكتل 55 درصد مروارید سفید گلبرگ

14.                        كوكتل 60 درصد آرشاك ( كیلا)

15.                        سوسیس آلمانی 40 درصد ماسیس

16.                        سوسیس آلمانی 40 درصد آدلی

17.                        سوسیس آلمانی 40 درصد صنوبر

18.                        همبرگر معمولی 60 درصد كابی آمل

 

 روابط عمومی

اداره كل استاندارد و تحقیقات صنعتی

استان تهران

منبع: http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=64555





نوع مطلب : عمومی، اخبار، معرفی نرم افزار/وب‌سایت، 
برچسب ها : سوسیس، کالباس، غیر استاندارد، خام، گوشت، چربی،
لینک های مرتبط :

       نظرات
یکشنبه 30 آبان 1389
محمد سوری
برای مشاهده در اندازه واقعی بر روی آن کلیک کنید.

بدون شرح!




نوع مطلب : طنز، 
برچسب ها : ساعت دیواری، ساعت عدد 9، ساعت نه،
لینک های مرتبط :

       نظرات
یکشنبه 30 آبان 1389
محمد سوری